Witte- en zwarte magie

Er bestaat witte- en zwarte magie (ik benoem het naar mensen toe vaak als ‘onzuivere energie’). Iedere vorm van energie via rituelen en of spreuken valt onder die noemer. Mensen passen het toe op zichzelf maar ook op andere mensen/ objecten.

De intentie waarmee het wordt neergezet maakt of het wit of zwart genoemd wordt. Dat doet niet af aan het feit dat voor witte- en zwarte magie één of meerdere entiteiten worden ingezet om de magie in stand te houden. De mens of object/ woning is in beide bevallen belast met één of meerdere entiteiten.

Er worden verschillende soorten entiteiten gebruikt om magie in stand te houden. Het kan neergezet worden bij een persoon of object/woning. Het soort entiteit ligt aan uit welke cultuur de magie komt. In de meeste gevallen kiest zo’n entiteit er niet voor om dit op vrijwillige basis te doen, hier is dus een vorm van misbruik aan de orde/ gevangen zetten.
Er zijn entiteiten met een ziel die hier voor worden misbruikt maar ook entiteiten (energie) in de vorm van alleen emoties.

Magie kan bewust en onbewust (o.a. door (new-age) healingen en via onzuivere gidsen) ingezet/ gestuurd worden.
Witte magie is meestal gebaseerd op ‘bescherming’ (tegen ongeluk of enteiten) maar wordt ook ingezet wanneer men het geluk naar zich wil toetrekken. De bescherming is gebaseerd op één of meerdere entiteiten en dit kan een persoon mentaal en fysiek belasten.
Zwarte magie berust meestal op afgunst, wrok en jaloezie.

Onzuivere energie kan worden verspreid via verschillende methoden: ceremonies, mantra’s, spreuken (o.a. het terugsturen van energie), rituelen (o.a. via witte en rode kruizen, het gebruik van witte en zwarte kaarsen), soms healingen, andere behandelingen, afstands-inwijdingen (zoals de new-age reiki en vele vormen van new-age therapiëen) en soms als je ‘contact’ maakt met iemand die er zelf mee belast is. Een onzuivere energie kan doorgegeven worden (o.a. Reptilian energie/ entiteiten.)

Roep hulp in als je het gevoel hebt dat je belast bent met onzuivere energie/magie. Houdt er wel rekening mee dat niet alle tegenslagen die je ervaart in je leven zijn te wijten aan magie.

Om er van af te komen transformeer ik de oorspronkelijke bron en daardoor valt de magie uiteen. Een entiteit(en) die voor de magie wordt ingezet gaat terug naar zijn bron van herkomst. Ik vraag hier voor mijn hogere zelf om dit te doen.