Eigen gecreëerde entiteiten

Wanneer je tijdens of na een ruzie met iemand over diegene oordeelt zet je bij jezelf maar ook bij diegene een belastende energie neer. Oordelen is menselijk en is een gevolg van emoties en gevoelens. Wanneer je oordeelt zetten deze energieën zich af in het energieveld.
Ook het oordelen over jezelf na iets wat je hebt gedaan en waarvan je achteraf bedenkt dat je het beter niet had kunnen doen maakt dat je een belastende energie bij jezelf neerzet.
Er is een manier om deze belastende energie zelf op te lossen.

Vergeving is de sleutel! Vergeving voor jezelf maar ook voor diegene waarover je hebt geoordeeld (of het nu wel of niet jouw schuld/fout was).

Je zou bijvoorbeeld dit tegen jezelf kunnen zeggen. “Ik vergeef…..(naam) voor mezelf (of ik vergeef mezelf) en maak me niet meer druk om wat (ik heb) er is gezegd of gebeurd omdat ik er niets meer aan kan veranderen”.
De intentie waarmee je dit tegen jezelf zegt is wel belangrijk, dus vanuit je hart!

***************************************************************************

Andere vorm van eigen gecreëerde entiteiten is het neerzetten van een energie via bepaalde emoties (bijv. angsten). Er kunnen dan voor de persoon zelf een vorm van entiteiten ontstaan die zij waarnemen als schimmen of geesten maar dit niet echt zijn.  Dit kan ontstaan bij mensen die bijv. psychotisch zijn.  Deze vorm kan ik waarnemen maar kan deze niet verwijderen of transformeren. Dat is iets waar de persoon zelf alleen verandering in kan brengen. Wanneer hier sprake van is zal ik hier op wijzen en doorverwijzen naar iemand die daar in is gespecialiseerd.