Hulp bij belastende entiteiten – uitleg energetische zuivering

Ik kan de energie waaruit de belastende entiteit bestaat waarnemen en deze transformeren naar energie die hun terugbrengt naar hun bron van herkomst. Het transformeren van zwarte magie werkt op eenzelfde wijze. Door het transformeren van de oorspronkelijk bron (die altijd uit één of meerdere entiteiten bestaat) valt de magie uiteen en de zwarte magie houdt geen stand meer. Het transformeren van (belastende) inwijdingen (die bijv. worden gegeven bij de ‘New Age stromingen’) gaat op een zelfde wijze. Let wel, mensen maken hier in zelf een keuze om iets te laten zuiveren en of ze iets wel of niet belastend vinden. Ik geef vooraf alleen aan wat ik doorkrijg aan wat mentaal en/ of fysiek belastend is.

De entiteiten die bij een zuivering van een persoon (incl. het gezin) en woning aan bod komen zijn; archonten, reptilians, dolende zielen/ auralifters, ‘eigen gecreëerde’ entiteiten en zwarte magie.
Voor iedere entiteit zal dat gedaan worden wat nodig is om ze te transformeren en/of terug te laten keren naar hun dimensie/ bron van herkomst.

Ik sluit energetische poorten en herstel chakra’s en energetische lagen na de zuivering en geef aarding.

Ik werk niet met mantra’s, gebedjes, rituelen of spreuken. Alles gaat in samenwerking met mijn hogere zelf. Op afstand via naam en foto’s.

Voor hulp of meer informatie mag je contact opnemen via mail info@enermarel.nl, messenger of lid worden bij mij fb groep

Hulp bij belastende entiteiten en zwarte magie