Reptilians en Archonten

Er staat veel over geschreven over op internet. Deze informatie is voor mij herkenbaar maar niet alles. Het liefst zou ik je doorverwijzen naar een link hier over maar omdat wat wordt geschreven niet allemaal overeenkomt met mijn visie doe ik dat niet. Je bent natuurlijk vrij om zelf te googlen.

Dit is een korte versie van mijn visie….
Reptilians zijn buitenaardse wezens en zijn al vanaf de tijd van Atlantis op de aarde. In eerste instantie zijn ze op aarde gekomen met de intentie om te reïncarneren, wat ze nooit is gelukt, en te heersen over de mensheid.

Ze kunnen alleen ‘bestaan’ op aarde als entiteit, niet in hun eigen stoffelijk lichaam. Gewoon omdat hun lichaam niet gemaakt is om op een aardse manier te functioneren. Daarom zijn ze hier enkel als entiteit te vinden. Er zijn mensen die deze entiteiten kunnen waarnemen in hun ware stoffelijke lichaam; een reptiel van zo’n 2,5 mtr., lopend op 2 poten, geschubd lijf en lange staart.

Reptilians zijn manipulerende entiteiten die er op uit zijn om te teren op de energie en het ego van de mens. Hoe meer belasting van reptilians bij een mens, hoe hoger deze mens in het ego zit.
Ze beïnvloeden het denken en gevoel bij mensen.
Ze kunnen zich voordoen als engelen, krachtdieren, overleden dierbaren, Jezus, Maria, anders bijbelse figuren, gidsen enzo. Ze kunnen je ‘liefde’ laten voelen in een dusdanige wijze dat het niet te onderscheiden is van ware echte liefde.
Bepaalde ‘nieuwetijdse energieën/ therapieën’ (New Age) worden in stand gehouden door Reptilian(energie).

Er zijn heel weinig mensen die reptilian entiteiten kunnen waarnemen en ze ook kunnen verwijderen.

Shapeshifters….. Dit zouden mensen zijn die een geïncarneerde ziel hebben van een reptilian. Dit wordt waargenomen door helderzienden en deze verkondigen dat die mensen kunnen veranderen in werkelijke reptielen, het zgnmde ‘shapeshiften’. Wanneer je op Illuminatie googled vind je hier ook info over.
In mijn visie is het zo dat een mens dusdanig belast kan zijn met reptilian entiteiten dat het lijkt alsof het een reptilian is. In werkelijkheid leggen ze sluiers over de menselijke ziel zodat hun eigen ziel niet meer zichtbaar is.

Wanneer ik iemand op een foto zie die dusdanig belast is met reptilian entiteiten dan zie ik de ogen van een reptilian in hun ogen, ze hebben dan a.h.w. pupillen die niet rond zijn maar meer als verticale spleetjes zichtbaar zijn. Ook krijg ik een bepaald gevoel wat mij bevestigd dat ze belast zijn met deze entiteiten.Dit voelt als een vorm van ‘bezetenheid’ voor mij.
Ik heb niet persé een foto nodig om te weten of iemand belast is met deze entiteiten. Hier geldt eigenlijk hetzelfde als bij andere belastende entiteiten, mijn ‘helderweten’ zegt het mij. Een foto is slechts een hulpmiddel.

Archonten zijn buitenaardse wezens en staan in relatie met reptilians. Waar zij zijn zijn ook reptilians omdat ze met dezelfde bedoeling bij een mens aanwezig zijn. Teren op hun energie en het beïnvloeden van hun gedachten en gevoelens.
Ze worden ook wel ‘energetische parasieten’ genoemd omdat ze zich kunnen hechten aan het energieveld en de chakra’s.

Veel mediums ontkennen dat deze entiteiten bestaan, simpelweg omdat ze ze niet kunnen waarnemen.