Uitleg Zielentekening?

Wat is een Zielentekening?

Alles is energie…. een emotie, een gedachte een contact wat je met iemand hebt. Maar ook een lichaam, een voorwerp. Alles wat uit energie bestaat heeft zijn eigen frequentie, een trilling op een bepaald niveau.

Eigenlijk alles wat je kunt waarnemen maar ook wat je niet met het blote oog kunt waarnemen.

Wanneer ik een tekening of schildering maak verbind ik mij met mijn hogere zelf en laat me leiden door mijn intuïtie, kleuren en mijn handen. Alles wat op zo’n tekening staat, de kleur en de vorm geeft energie af en kan ondersteunend werken. Voor mij op dat moment maar ook voor iemand die de tekening waarneemt.

‘Invoelen’ op een tekening is meestal de beste manier om te weten of een tekening bij je past.

Wanneer ik een persoonlijke tekening maak stem ik mij af op de energie van de persoon, de ziel/ hogere zelf en van daaruit ontstaat een tekening die ondersteunend werkt. Daarbij stem ik me af op ‘de essentie van wat een mens bezighoudt met betrekking tot levensthema’s’ (antroposofische benadering). Dus het proces waar jij op dit moment in zit.
Ik kan ook een tekening maken voor bijv. een praktijkruimte.

Ik gebruik verschillende materialen zoals pastelkrijt, potloden, fineliners, gelly-roll, bijenwas, acrylverf.

Heb je interesse in een tekening stuur me dan een mailtje of meld je aan bij mijn fb-groep Zielentekeningen

Al mijn tekeningen/schilderingen kun je zien door het kopje ‘portfolio Zielentekeningen’ aan te klikken in het menu.