Hoe lang blijf ik verlost van entiteiten en hoe bescherm ik me zelf?

Hoe lang blijf ik verlost van entiteiten nadat jij een zuivering hebt gedaan en hoe houd ik ze op een afstand’?Dat zijn twee vragen die mij vaak gesteld worden. En mijn antwoord hier op is dat ik dat niet kan zeggen. Het hangt van een aantal dingen af.

– Hoe bewust ben jij van je onverwerkte emotie’s/ trauma’s/ verslaving?
– Hoe ga je hier mee om?
– Ben je van plan om aan jezelf te werken, bij jezelf naar binnen te gaan met of zonder hulp van iemand of een bepaalde therapie die goed voelt voor jou?
– Het verwerken van emoties/ trauma’s is hierbij belangrijk omdat dit de triggers zijn voor (de meeste) entiteiten om bij iemand ‘aan te haken’. Het verwerken van dingen die je al je hele leven bij je draagt gaat niet van de ene op de andere dag maar je bent nooit te laat om er mee te beginnen.

Bij een zuivering komen de meeste onverwerkte emoties naar voren die ik je dan ook aangeef. Veel mensen herkennen dit bij zichzelf maar niet altijd alles. Emoties komen en gaan, van kinds af aan. Emoties die je meteen los kunt laten maar ook emoties die je niet meteen kunt loslaten en opslaat. Sommige emoties worden zo diep weggestopt dat je niet meer weet dat je ze hebt. Dat zijn de emoties die tijdens een zuivering naar voren komen.
Het benoemen van die emoties is niet om je een schuldgevoel aan te praten en het zijn geen verwijten , het zijn slechts handvatten om je bewust te maken.

Het is dus niet te zeggen hoe lang iemand verlost blijft van entiteiten…. bij de één is dat een dag, bij de ander een week, een maand, een half jaar of nog langer.

Het ‘op afstand houden’ van entiteiten…. kan naar mijn mening niet. Er zijn bepaalde rituelen, spreuken en sieraden in omloop die entiteiten op afstand zouden houden. Naar mijn mening is dit gebaseerd op onzuivere energie of een manier die gewoon niet werkt. Mijn ervaring is dus dat het niet kan. In ieder geval niet op een zuivere manier.
Er zijn mensen die zich iedere maand laten zuiveren en zich niet willen verdiepen in datgene waar ze op worden aangetrokken. Dat is natuurlijk ook een manier en een ieder bepaald dat voor zichzelf.