Over mij

Mijn naam is Marit Hoekman, geboren in het jaar 1966.

Sinds mijn vierde levensjaar ligt mijn passie bij het paard en op 1 mei 2000 kocht ik mijn eerste eigen paard, een Haflinger met de naam Niek van de Dickenes (geboren 9 juni 1990 – overleden 12 januari 2018).

Dat hij op mijn pad is gekomen was niet voor niets! Jaren later werd duidelijk dat hij mijn leermeester is op het gebied van het ‘communiceren met dieren’.

IMG_7045

Communiceren met mijn eigen paard was mijn droom. Ik had een zelfgemaakte pendel en gebruikte deze als communicatiemiddel tussen mij en mijn paard. Al gauw bleek dat ik niet alleen met mijn paard kon praten, maar ook met mijn andere dieren en later ook met dieren van andere mensen. Het communiceren gaat via het ‘hogere zelf’ van het dier en mijn ‘hogere zelf’.

Ik besloot dat ik ‘meer’ wilde. Communiceren met dieren is bijzonder, maar soms kwamen er dingen naar voren waar ik graag iets aan wilde doen. Hierdoor ging ik me verdiepen in wat voor behandelwijzen er waren en kwam uit bij Reiki. In 2012 ben ik Reiki-master geworden.

In 2014 kwam ik terecht bij Healthcare-Acedemy Den Hoek in De Bilt en heb daar de Connectie sensor cursus en de Lecher antenne cursus gedaan. De Connectie sensor is een ‘verlengde’ van mijzelf geworden en gebruik hem iedere dag in het ‘werk’ wat ik doe.

In 2015 kwam ik er achter (is een lang verhaal 😉 ) dat ik belastende entiteiten kan waarnemen en ’transformeren’. Klik voor meer uitleg over entiteiten één van de kopjes aan in het menu.

In 2016 ben ik in aanraking gekomen met iemand die mij wegwijs heeft gemaakt in het intuïtief tekenen met pastelkrijt. De uitleg over deze manier van tekenen staat onder het kopje ‘uitleg Zielentekening’. Inmiddels werk ik naast pastelkrijt ook met andere materialen.